Ontdeklab » Teambijeenkomsten

Informatie
Wil je met jouw team professionaliseren op het gebied van onderzoekend en ontwerpend leren? Wil je verkennen hoe verschillende digitale leermiddelen effectief in te zetten zijn in het onderwijs (wat is er zoal en met welk doel)? Wil je verkennen wat een ontdeklab in de school voor meerwaarde kan hebben? Wil je meer grip krijgen op de kennis en vaardigheden die leerkrachten nodig hebben om nieuwe leermiddelen effectief in te zetten in het onderwijs?

In het ontdeklab is het mogelijk om teamscholing op maat te krijgen. Naar aanleiding van de inhoud van jouw scholingsvraag voeren wij met jou een intakegesprek en zullen wij een passend aanbod doen voor jou en jouw team. 

Het ontdeklab, inclusief leermiddelen, staat hierbij tot jullie beschikking. Ook is het mogelijk dat wij met alle leermiddelen jouw school bezoeken en de scholing op de eigen werkplek uitvoeren (om bijvoorbeeld ook te verkennen waar/hoe e.e.a. op school een plaats zou kunnen krijgen).

Aanmelden
Vul onderstaand contactformulier in. Wij nemen dan zo snel mogelijk contact met je op voor een intake, waarin doel, dagen en tijdvakken gezamenlijk verder worden vastgesteld.

Loading