Over ons » Nieuws
Nieuwsoverzicht

Online voorlichting Post HBO opleidingen

Wil je een gedegen keuze maken over welke post-hbo opleiding je volgend schooljaar gaat volgen? Weet je wel dat je een opleiding wilt gaan volgen, maar nog niet welke?

Online voorlichting Post HBO opleidingen

In juni zijn er voor onze post-hbo opleidingen online voorlichtingen. Ook de cursus Herintreden heeft in deze week een online bijeenkomst.

Ga naar het overzicht op de pagina Online voorlichting Post HBO en schrijf je per e-mail in. Je kunt je natuurlijk ook voor meerdere online bijeenkomsten inschrijven.

Op deze pagina tref je ook een animatie aan, die informatie geeft over wat  een post-hbo opleiding is en hoe deze bij het Marnix Onderwijscentrum vormgegeven wordt. Tijdens de bijeenkomst wordt de voorlichting gegeven door de coördinator van de opleiding en er is ruim gelegenheid om vragen te stellen.

Met een post-hbo opleiding word jij de specialist binnen jouw school op bijvoorbeeld het terrein van Nieuwkomersonderwijs, Cultuurbegeleider, Coördinator Rekenen of Taal, of je haalt je Bevoegdheid Bewegingsonderwijs.

Na je aanmelding nodigen wij je uit in onze online Teams omgeving. Na de voorlichting weet je waar je terecht komt én dat je met een enthousiast leerteam gaat samenwerken om van jouw opleiding een succes te maken.