Over ons » Nieuws
Nieuwsoverzicht

Voorlichting Master Passend Meesterschap

17 november 2017 Nieuws masteropleiding, meesterschap

Wil jij graag in januari starten met een masteropleiding? Vind jij het belangrijk om passend onderwijs aan alle leerlingen te bieden, aansluitend bij hun kwaliteiten en mogelijkheden? Wil jij een vakbekwame leraar zijn, die goed met complexe situaties in de groep om kan gaan? Dan is de master Passend Meesterschap iets voor jou!

Voorlichting Master Passend Meesterschap

Je wordt opgeleid tot een deskundige professional die met een flexibele en onderzoekende houding adequaat kan handelen in complexe onderwijssituaties. Je ontwikkelt kwaliteiten die nodig zijn om goed onderwijs te realiseren voor álle kinderen en om daarbij de leerling, ouders, collega's en ketenpartners te betrekken als learning partners. Je hebt daarbij oog voor de klas als geheel, als deel van de school en van de gemeenschap. In de master ligt de focus op de leraar als persoon en het toerusten tot een deskundige professional.

Interesse? Kom naar onze voorlichtingsavond waarin we je nader kunnen informeren en er ruimte is om vragen te stellen. De bijeenkomst vindt plaats op de Marnix Academie op dinsdag 21 november aanstaande. De avond begint om 19.30 uur. De koffie en thee staan vanaf 19.15 uur klaar.


In verband met de organisatie vernemen we graag of je komt. Je kunt je aanmelden via moc@hsmarnix.nl

Klik hier voor meer informatie over deze Master.