Over ons » Nieuws
Nieuwsoverzicht

Voorlichting Master Passend Meesterschap

Kom naar een van de voorlichtingsbijeenkomsten over de Master Passend Meesterschap. De opleiding is geaccrediteerd door de NVAO. Je kunt hiervoor in april een Lerarenbeurs aanvragen.

 

Voorlichting Master Passend Meesterschap

Vind jij het belangrijk om passend onderwijs aan alle leerlingen te bieden, aansluitend bij hun kwaliteiten en mogelijkheden? Wil jij een vakbekwame leraar zijn, die goed met complexe situaties in de groep om kan gaan? Dan is de master Passend Meesterschap misschien iets voor jou!

Je wordt opgeleid tot een deskundige professional die met een flexibele en onderzoekende houding adequaat kan handelen in complexe onderwijssituaties. Je ontwikkelt kwaliteiten die nodig zijn om goed onderwijs te realiseren voor álle kinderen en om daarbij de leerling, ouders, collega's en ketenpartners te betrekken als learning partners. Je hebt daarbij oog voor de klas als geheel, als deel van de school en van de gemeenschap. In de master ligt de focus op de leraar als persoon en het toerusten tot een deskundige professional.

Interesse? Kom naar een van onze voorlichtingsabijeenkomsten waarin we je nader kunnen informeren en er ruimte is om vragen te stellen. De bijeenkomsten vinden plaats op de Marnix Academie op:

dinsdag 10 april 2018 om 19.30 uur
donderdag 31 mei 2018 om 19.30 uur
dinsdag 3 juli 2018 om 19.30 uur

In verband met de organisatie vernemen we graag of je komt. Je kunt je aanmelden via radiant@hsmarnix.nl .

Of kijk voor meer informatie op de website