Contact

Heb jij nog vragen over het Marnix Onderwijscentrum, ons aanbod of iets anders? Gebruik dan dit contactformulier of stuur ons een bericht op Whatsapp via 06-11140695 

Loading

Bezoekadres:
Vogelsanglaan 1 
3571ZM Utrecht

Postadres:
Postbus 85002
3508AA UtrechtGrotere kaart bekijken
Het Marnix Onderwijscentrum is gevestigd op de Vogelsanglaan 1 te Utrecht. Het Marnix Onderwijscentrum is goed te bereiken met het openbaar vervoer. Het onderwijscentrum ligt op loopafstand (circa 15 minuten) van NS station Utrecht Overvecht. Zowel van station Utrecht Overvecht als vanaf Utrecht Centraal Station rijden bussen naar het Marnix Onderwijscentrum.

Uitstaphalte

Neemt u buslijn 4 richting Voordorp vanaf het Centraal Station? Dan zijn de haltes 'Eykmanplein' of  'Hengeveldstraat' handige uitstaphaltes om naar het Marnix Onderwijscentrum te lopen. Wilt u ons bezoeken met Openbaar Vervoer? Klik hier voor OV reizigersinformatie.

Betaald parkeren

Komt u met de auto naar het Marnix Onderwijscentrum, houd er dan rekening mee dat u tussen 06.00 en 11.00 uur 's ochtends 2,37 euro per uur betaalt voor een parkeerplaats aan de openbare weg. Na 11.00 uur kunt u in de omgeving van de Marnix Onderwijscentrum vrij parkeren. Lees hier meer over het betaald parkeren in de omgeving van de Marnix Academie.

Inloggen op de portal

Ben jij student bij het Marnix Onderwijscentrum? Dan kun je inloggen op de portal.
Ga naar https://portal.hsmarnix.nl  
Gebruik je e-mailadres dat je van de opleiding hebt gekregen (dus niet je privé e-mail): studentennummer@student.hsmarnix.nl
Lees hier de uitgebreidere beschrijving.