Voorlichtingen

Het onderwijs verandert continu en de vraag naar gespecialiseerde leerkrachten wordt steeds groter. Jij als leerkracht weet daarom dat stilstaan geen optie is! Wil jij jezelf blijven ontwikkelen om jouw leerlingen nog beter te ondersteunen? Verdiep je je in een specialisme en wil je nog meer het verschil kunnen maken? Met een post-hbo- of masteropleiding specialiseer jij jezelf!

Inspiratie opdoen met een voorlichting

We snappen dat de keuze voor professionalisering moeilijk is. Daarom organiseren we verschillende voorlichtingen. Wil je meer weten over onze opleidingen? Meld je dan hieronder aan voor een gratis en online voorlichting!

✓ Maak kennis met de opleiding en docenten
✓ Ruimte voor het stellen van al je vragen
✓ Ontdek wat bij jou past

Nieuwe voorlichtingsmomenten

Wil je op de hoogte gehouden worden van nieuwe voorlichtingsmomenten over onze post-hbo-opleidingen? Maak dan gebruik van onze email-alert. Je ontvangt een mailtje zodra er nieuwe voorlichtingsmomenten bekend zijn. Geef in onderstaand formulier aan van welke voorlichtingen je een melding wilt ontvangen. 

Houd mij op de hoogte van nieuwe voorlichtingsmomenten

Over welke post-hbo-opleiding wil je op de hoogte gehouden worden?

Voorlichting Engels op de basisschool; waar kan de Marnix Academie ondersteunen?

Wil je een start maken met vroeg vreemdetalenonderwijs (vvto) of geven jullie al Engels vanaf groep 1 en wil je Engels een stevige plek in jullie curriculum geven? Volg dat de online voorlichting op woensdag 22 mei of dinsdag 25 juni aanstaande van 15.00-15.45 uur.

In de voorlichting leggen we uit hoe je kunt starten met vroeg Engels, welke mogelijkheden er zijn om je team bij te scholen en hoe je als basisschool het Europees erkende kwaliteitskeurmerk TalenT kunt behalen. Ook beantwoorden we zoveel mogelijk je vragen. 

Je kunt je inschrijven door een e-mail te sturen aan Esther Jager.

Voorlichtingen masteropleidingen

We bieden verschillende masteropleidingen aan: Leren en Innoveren, Onderwijs & Technologie, Passend Meesterschap en Educational Leadership. Wil je meer weten over de inhoud van de opleidingen? Houd onze berichtgeving in de gaten, ook voor nieuwe data voor voorlichtingen.

Waarom kies je voor het MOC?

✓ Studenten geven onze post-hbo’s gemiddeld een 8,3 
✓ Opleidingsaanbod afgestemd op actuele ontwikkelingen 
✓ Docenten zijn vakspecialisten met praktijkervaring 
✓ Hogeschool gespecialiseerd in het basisonderwijs 
✓ Gevestigd in Midden-Nederland

Vragen?

Heb je nog wat vragen? Stuur gerust contact een mail naar moc@hsmarnix.nl of bereik ons via WhatsApp.

Stel je vragen via WhatsApp