Voorlichtingen

Voorlichtingen Post-hbo

Alle voorlichtingen over onze post-hbo-opleidingen zijn inmiddels geweest. Houd onze website en social media kanalen in de gaten voor nieuwe voorlichtingsdata. Wil je alvast meer weten over post-hbo-opleidingen? Bekijk dan ons aanbod of lees meer over deze opleidingsvorm.

Online voorlichtingen post-hbo

Wil je weten of een post-hbo-opleiding iets voor jou is? Meld je dan aan voor een van onze online voorlichtingen. Onze docenten vertellen je graag meer over de opleidingen en er is volop ruimte voor het stellen van vragen. 

Meld je aan voor een post-hbo-voorlichting

Van welke opleiding(en) wil je een voorlichting volgen?

Voorlichting Opleiding Zij-instroom Directeuren 

Ben je nu leidinggevende in een ander werkveld dan het onderwijs en ambieer je de functie van directeur op een basisschool? En wil je werken als eindverantwoordelijke met een stevige maatschappelijke opdracht? Wil je meer weten over onze opleiding? Meld je dan aan voor de voorlichting. 

Voorlichting Zij-instroom Directeuren

Voor welke voorlichting wil je je inschrijven?

Voorlichtingen masteropleidingen

We bieden verschillende masteropleidingen aan: Leren en Innoveren, Onderwijs & Technologie, Passend Meesterschap, Educational Leadership en Vitaliteit & Professionaliteit. Wil je meer weten over de inhoud van de opleidingen? Houd onze berichtgeving in de gaten, ook voor nieuwe data voor voorlichtingen.