Cultuurbegeleider (Post-HBO)

Goed cultuuronderwijs werkt aan het cultureel zelfbewustzijn en de creativiteitsontwikkeling van kinderen.

Neem deel aan onze online voorlichting! Meld je hier aan.

Opbrengst

Je bent in staat om zorg te dragen voor implementatie van cultuuronderwijs op school, samen met directie en team. Je hebt inhoudelijke kennis, kunt
een leerlijn cultuureducatie ontwikkelen en uitvoeren en collega’s hierin begeleiden. Je bent een gespecialiseerde leraar die in staat is cultuur in het hart van het onderwijs te brengen en het team hierin mee te nemen en te ondersteunen. 

Voor wie?

Interne cultuurcoördinatoren in het basisonderwijs, die de basiscursus tot Interne cultuurcoördinator hebben gevolgd. Heb je deze opleiding nog niet gevolgd, dan kan dit versneld via Kunst Centraal, zodat je kunt deelnemen aan de post-hbo-opleiding Cultuurbegeleider.


Cultuurbegeleider in beeld

Een oud-student vertelt over de studie
Animatie Cultuurbegeleider

Bekijk ook ‘Wat is een Post-HBO’

Deze opleiding wordt op dit moment herzien. Wil je op de hoogte gesteld worden als de informatie hierover is geactualiseerd, laat dit dan weten aan het MOC Servicebureau.

Doelgroep

Leraar basisonderwijs

Docenten

Linda van Boxtel

Kosten

n.t.b.

Aantal bijeenkomsten

n.t.b.

Studiebelastinguren

n.t.b.

Deze opleiding wordt fysiek aangeboden, tenzij anders aangegeven en mits dit mogelijk is volgens de dan geldende richtlijnen van het RIVM.

De planning is nog niet bekend. Data en lestijden worden t.z.t. op deze plaats gepubliceerd.

Heb je vragen, mail dan voor praktische informatie naar het MOC Servicebureau of voor inhoudelijke informatie naar Linda van Boxtel. Het MOC Servicebureau is ook via Whatsapp bereikbaar.