Professionalisering van schoolleiders en bestuurders

Professionalisering van schoolleiders en bestuurders

Ben jij schoolleider of bestuurder en wil je jezelf en je organisatie ontwikkelen? Kies dan voor een leertraject op maat, waarbij je competenties ontwikkelt die aansluiten bij de ambities van jouw organisatie.

Onze adviseurs maken samen met jou en je werkgever een leerroute en vanuit het gezamenlijk leerperspectief gaan jullie aan de slag. Natuurlijk krijgen jullie hierbij persoonlijke begeleiding van onze adviseurs en andere inspirerende specialisten. Op deze manier ontwikkel je jezelf, help je de organisatie echt verder én werk je (als je wilt) aan je herregistratie.

 

Leren in het perspectief van de eigen organisatie

In het programma Leren in perspectief ontwerpen adviseurs van Marnix Onderwijscentrum, Penta Nova en Melior Advies in nauwe samenwerking met bestuurder en schoolleiders een leerroute die aansluit bij de leerwensen van schoolleiders én bij de strategische agenda van de organisatie. Beter nog: de schoolleiders en bestuurder worden gefaciliteerd en uitgedaagd om tot een passend, uniek én gezamenlijk leerperspectief te komen, geïnspireerd op de thema’s van het Schoolleidersregister Primair Onderwijs. De organisatiekoers én de onderscheidende competenties die schoolleiders en bestuurders voor die koers nodig hebben, komen bij elkaar in het programma Leren in perspectief.

Leren in perspectief is:

• Professionalisering van schoolleiders en bestuurders
• Afgestemd op de eigen leerwensen en leerwijzen
• Gestimuleerd door samen leren
• Verbonden met de koers van de eigen organisatie
• Desgewenst leidend tot herregistratie

Een samenwerking van Marnix Onderwijscentrum, Penta Nova en Melior Advies

Doelgroep

Leidinggevende

Kosten

n.t.b.

Aantal bijeenkomsten

n.t.b.

Studiebelastinguren

n.t.b.

In overleg

Heb je vragen? Neem vrijblijvend contact op. Mail Jolijn van de Hoef, coördinator Leren in perspectief van het Marnix Onderwijscentrum.