Studiejaar 2021-2022 officieel van start

Welkomstvideo voor het nieuwe studiejaar

Met een politiek debat voor studenten en medewerkers en een videoboodschap aan alle relaties, is het studiejaar 2021-2022 officieel van start gegaan.

In een videoboodschap spreken Astrid Venes (voorzitter College van Bestuur ) en Roelant Reijmerink (lid College van Bestuur) alle betrokkenen bij de Marnix Academie toe. Ze geven daarin aan blij te zijn dat de start van het studiejaar kan plaatsvinden met fysiek onderwijs. "Dat is de basis van goed onderwijs: dat je met en van elkaar leert, in contact met elkaar, in verbinding, samen leren, samen ontwikkelen, samen innoveren. Collega's, studenten, cursisten en mensen uit het werkveld."

In de afgelopen maanden is flink verbouwd. De opnamen van de video vond plaats in de vernieuwde entree van de Marnix Academie en op de leerpleinen, waar de eerstejaars studenten les zullen krijgen volgens het vernieuwde curriculum. In dat nieuwe onderwijsconcept staat de student nog meer centraal, in samenhang met zijn of haar praktijk. Na de herfstvakantie zal nieuwbouwnieuws te melden zijn, als delen van de Marnix Academie, waaronder het Marnix Onderwijscentrum, intrek neemt in een andere locatie.