Post-hbo Muziek en Digitale Geletterdheid van start | Schrijf je nu nog in!

Post-hbo Digitale geletterdheid

De post-hbo-opleidingen Muziek en Digitale Geletterdheid gaan (bijna) van start! Wil jij je als onderwijsprofessional ook verder ontwikkelen op het gebied van Muziek of wil je jouw leerlingen en school zo optimaal mogelijk voorbereiden op de digitale toekomst? Schrijf je dan in voor een van deze opleidingen. Inschrijven is nog mogelijk tot 7 februari!

  • Post-hbo Muziek: Heb jij affiniteit met muziek en wil je graag bijdragen aan de verbetering van het culturele klimaat in jouw school? Door het volgen van de post-hbo-opleiding Vakspecialist Muziek word jij dé specialist in je school. Klinkt dit je als muziek in de oren? Schrijf je dan in voor Vakspecialist Muziek.
     
  • Post-hbo Digitale Geletterheid: Met deze opleiding ontdek jij hoe je jouw leerlingen leert om veilig, effectief, kritisch en bewust gebruik te maken van digitale toepassingen. Als specialist digitale geletterdheid geef je niet alleen in je eigen klas(sen) onderwijs in digitale geletterdheid vorm, maar ben je ook een inspirator, vraagbaak en stimulator voor het team én zorg je samen met het team voor het bestendigen en implementeren van digitale geletterdheid in jullie curriculum.  Schrijf je in voor Digitale Geletterdheid

Inschrijven is nog mogelijk tot 7 februari.