Maak als schoolleider kennis met ons portfolio en breng je eigen ontwikkeling in beeld

ZKM

Werk je als schoolleider aan je eigen ontwikkeling en je herregistratie? Wil je dat met een sterke focus op je eigen school doen en in je eigen tempo? Maak dan gebruik van ons portfolio. We hebben de structuur al voor je aangebracht.

Herregistratie via informeel leren

Wij bieden twee manieren van herregistratie via informeel leren aan: Werken met een portfolio en Schoolleiders waarderen schoolleiders. Informeel leren is het achteraf aantonen van je professionele ontwikkeling.

>>> Lees hier meer over herregistratie via informeel leren

Ervaringen met ons portfolio 

"De herregistratie via informeel leren heeft mij geholpen te reflecteren op mijn eerste jaren als schoolleider. In het criterium gericht interview wordt diepgang gebracht wat mij verder heeft geholpen op welke wijze ik kwaliteiten het beste kan inzetten en wat mij kan helpen dat ik niet in valkuilen stap. Deze route heeft mij verder geholpen in mijn ontwikkeling"

Lianne van de Essenburg, schoolleider

"Ik kijk met trots terug op mijn herregistratie-traject Informeel Leren. Ik heb veel geleerd van het schrijven van een potfolio en het daarover in gesprek gaan. Het zo bewust bezig zijn met een traject maakte dat ik mijn eigen proces veel meer heb doorleefd. De zelfreflectie maakte dat ik bewuster na ging denken over mijn eigen gedrag. Juist omdat je dit zo bewust beschrijft, heb ik mijn inzichten vergroot. Ook heb ik in dit traject bewuster feedback van collega's gevraagd, waardoor mooie gesprekken ontstaan. Het traject wordt afgesloten met een gesprek. In dit gesprek is alle aandacht voor jouw ontwikkeling. Ook dit geeft weer nieuwe inzichten en levert opbouwende feedforward. Ik bedank het Marnix voor de begeleiding en beoordeling!" 

- Nancy Liepert, schoolleider
 

Contact en meer informatie

  • Judith Amels, coördinator informeel leren, of;
  • Rob Freeke, coördinator schoolleiders waarderen schoolleiders.